Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας μαζί με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Νίκο Μπάρτζη βρέθηκαν στη Μύκονο για να περάσουν κάποιες χαλαρές στιγμές σαν αντροπαρέα που θέλει να διασκεδάσει το καλοκαίρι και υπήρξε μια άβολη στιγμή την οποία απαθανάτισε ο φακός.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η κάμερα του Mykonos Live έκανε για μια ακόμη φορά το απίστευτο και απαθανάτισε τη στιγμή που ο νικητής του Survivor 2022 προχωρά στο σοκάκι και προσπερνά την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Οι δυο τους δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και συνέχισαν τη ζωή τους λες και το παρελθόν δεν έχει καμία σημασία.

Σύμφωνα με τον Πέτρο Νάζο ο οποίος μίλησε στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” οι δυο τους δεν ήθελαν να έχουν καμία επαφή και δεν υπήρχε διάθεση από κανενός τη μεριά. Οι δυο τους θέλουν να προχωρήσουν τη ζωή τους και να μην ασχολούνται με το παρελθόν.

Όπως ανέφερε ο Πέτρος Νάζος υπάρχει μια αντιπάθεια μεταξύ τους και ανέφερε πως οι τουρίστριες έπαθαν σοκ με τον Σχίζα και με τον Νίκο Μπάρτζη! 

Ο Στάθης Σχίζας φαίνεται στο βίντεο πως προσπερνά την πρώην σύντροφο του στις 2:30 τη νύχτα και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είδαμε πως τα αφήνουν όλα πίσω και δε δίνουν σημασία!

Τσέκαρε και αυτά: