Σειρές Netflix

Σειρές Netflix: Ένα νέο project αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στη πλατφόρμα που επιλέγουν εκατομμύρια χρήστες στον πλανήτη και τα πρώτα πλάνα παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του “Tudum: A Netflix Global Fan Event” στη Βραζιλία.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H νέα σειρά της πλατφόρμας ονομάζεται “All The Light We Cannot See” και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Άντονι Ντόερ το οποίο έχει λάβει το βραβείο Πούλιτζερ.

Μέσω της σειράς θα μεταφερθούμε στον χρόνο και πιο συγκεκριμένο στο Παρίσι το οποίο βρίσκεται υπό την κυριαρχία των Γερμανών.

Στο Tudum, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να δεί ένα sneak preview της σειράς και ακούμε την πρωταγωνίστρια να λέει :

“Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, προσεύχομαι το σήμα από αυτό το ραδιόφωνο να σας φτάσει.Αν με ακούτε, να θυμάστε: Το σκοτάδι δεν διαρκεί ούτε για ένα δευτερόλεπτο όταν ανάβετε το φως”. 

Σειρές Netflix – Η υπόθεση

Η Marie-Laure είναι μια τυφλή Γαλλίδα έφηβη η οποία ξεκινά να επικοινωνεί μέσω ραδιοφωνικών συχνοτήτων με τον ορφανό Γερμανό Werner .

Η έφηβη και ο πατέρας της προσπαθούν να φύγουν από το Παρίσι και θα αναζητήσουν καταφύγιο στο σπίτι του θείου της και κάπως μπλέκονται οι δρόμοι τους.

Ο Levy μιλώντας στο Tudum αναφέρθηκε στη σειρά και είπε:

“Το βιβλίο -όπως ακριβώς υπόσχεται ο τίτλος του- εμβαθύνει στα θέματα του φωτός και του σκοταδιού, της ελπίδας και του κακού, του σπαραγμού και της αγάπης”. 

Τσέκαρε και αυτά: