Κρέμα μαλλιών

Η κρέμα μαλλιών χρησιμοποιείται από πολλές γυναίκες για να δυναμώσουν τα μαλλιά τους και να τα ξεμπλέξουν αν έχουν τέτοιου είδους θέματα! Ωστόσο, μπορεί να μας φανεί χρήσιμη και σε άλλα πράγματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλά είναι τα προϊόντα τα οποία υπάρχουν στο σπίτι μας και  μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να μας βοηθήσουν σε διάφορες καταστάσεις τις οποίες μπορεί να αντιμετωπίζουμε!

Αν, για παραδείγματος χάρη, έχεις κάποιο χαλασμένο φερμουάρ, η κρέμα μαλλιών μπορεί να σε βοηθήσει να το ξεκολλήσεις! Βάζεις λίγη κρέμα κατά μήκος του φερμουάρ και την απλώνεις! Ανεβοκατεβάζεις το φερμουάρ χωρίς να ασκείς πίεση και μέσα σε λίγα λεπτά θα ξεκολλήσει.

Πολλές κουζίνες έχουν ανοξείδωτα σημεία όπως και πολλές συσκευές στο σπίτι μας. Και η κρέμα που χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου μπορεί να σε βοηθήσει να τα γυαλίσεις! Απλά θα πάρεις μικρή ποσότητα και θα τη βάλεις σε ένα πανί και θα τρίψεις πάνω στην επιφάνεια.

Μην ξεχνάς πως υπάρχουν πολλά πράγματα στο σπίτι τα οποία μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για να γίνουν πιο εύκολες οι δουλειές μας και μας βοηθούν να μην δαπανούμε πολλά χρήματα!

Tσέκαρε και αυτά: