Σχέσεις

Υπάρχουν πολλές σχέσεις που έχουν ξεκινήσει με ιδιαίτερο τρόπο, κάποιες άλλες έχουν ξεκινήσει πολύ ήρεμα ενώ άλλες με πολύ ένταση! Όλα μέσα στη ζωή είναι και πολλά πράγματα καθορίζονται από τα πρώτα ραντεβού που θα κάνεις με έναν άνθρωπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ξεκίνησες να βγαίνεις κάποια ραντεβού με ένα νέο αμόρε και έχεις ενθουσιαστεί; Πολύ όμορφο αυτό που νιώθεις αλλά πρέπει να δώσεις βάση σε κάποια πράγματα τα οποία ίσως σε δυσκολέψουν στο μέλλον!

Ποια είναι τα πράγματα που θα σε κάνουν να τρέξεις μακριά

#1. Όταν αρχίσει να μιλά για τα οικονομικά από το πρώτο ραντεβού! 

Αν αρχίσει και συζητά από τα πρώτα ραντεβού για τα χρήματα, και πως πρέπει να προσέχουμε για να έχουμε και άλλα τέτοια ωραία μάλλον πρέπει να απομακρυνθείς διότι στη συνέχεια της σχέσης είναι σίγουρο πως θα έχετε προβλήματα με το οικονομικό κομμάτι! Άλλο ο νοικοκύρης, και άλλο ο τσιγκούνης!

#2.Όταν αρχίσει να σου αποκαλύπτει τα πάντα για τους φίλους του 

Αν αρχίσει από τα πρώτα ραντεβού να μιλά για τα προσωπικά των δικών του ανθρώπων, τότε να ξέρεις πως δε θα αργήσει να μιλά και για τα δικά σου κάποια στιγμή!

#3. Όταν μιλά πολύ έντονα για σχέσεις του παρελθόντος 

Όταν αρχίσει να μιλά διαρκώς για τη σχέση που είχε στο παρελθόν, σου δείχνει πως δεν έχει ξεπεράσει κάποια πράγματα και ίσως να έχει κάποια απωθημένα τα οποία μπορεί να τα προβάλλει πάνω σου! Δεν το θέλουμε αυτό!

Τσέκαρε και αυτά: