Κέλλυ Σταμούλη

Ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κέλλυ Σταμούλη, για να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία και μέσω του TikTok επέλεξε να κάνει κάτι το οποίο κάνουν όλα τα κορίτσια που ασχολούνται με την πλατφόρμα! Και δεν είναι άλλο από το γνωστό “Get ready with me”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να έχει γίνει δεινός TikToker, αλλά υπάρχουν και άλλα πολιτικά πρόσωπα τα οποία θέλουν να έρθουν κοντά στον κόσμο μέσω των social media. Έτσι, λοιπόν, η υποψήφια βουλευτής επιστράτευσε την τσαχπινιά της και δημιούργησε ένα βίντεο στο TikTok όπου ετοιμάζεται μπροστά στην κάμερα και αναφέρει κάποια πράγματα για εκείνη.

Η Κέλλυ Σταμούλη ξεκινά το βίντεο της λέγοντας :

“Πάμε να ετοιμαστούμε μαζί και να πούμε μερικά πράγματα. Γεννήθηκα στην Κυψέλη αλλά οι γονείς μου μετακόμισαν στο Κολωνάκι. Πήγα σε ένα πολύ προχωρημένο Δημοτικό, όπου είχε καταργηθεί η ποδιά”.

Στη συνέχεια, προσθέτει στο πρόσωπο της κάποια προϊόντα μακιγιάζ και αναφέρεται σε ρυθμίσεις που έκανε το ΠΑΣΟΚ πριν από χρόνια με ένα από αυτά να είναι η κατάργηση της ποδιάς, ενώ νομιμοποιήθηκε ο πολιτικός γάμος.

Tσέκαρε το βίντεο : 

Έξυπνος τρόπος “προεκλογικής εκστρατείας”.

Τσέκαρε και αυτά: