Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει δεινός TikToker και για μια ακόμη φορά θέλησε να απευθυνθεί στον κόσμο μέσω της γνωστής πλατφόρμας καθώς έχει ιδιαίτερη απήχηση!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανάρτησε στο γνωστό μέσο ένα ακόμη βίντεο μέσω του οποίου ενημερώνει τον κόσμο για τρία πράγματα που αφορούν στην νέα προεκλογική περίοδο!

Το πρώτο πράγμα είναι πως έχει οριστεί υπηρεσιακός πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς και πώς του παράδωσε έναν σχετικό φάκελο με όλα όσα “τρέχουν” αυτή την εποχή, το δεύτερο πράγμα είναι πως ο Πίνατ θα πάει μαζί του στην Πειραιώς και το τρίτο είναι πως σε τέσσερις εβδομάδες περίπου θα έχουμε νέες εκλογές και πως η έδρα του θα είναι τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας μέχρι να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία.

 

@kyriakosmitsotakis_ Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Στο βίντεο βλέπουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδίδει το φάκελο, παίζει με τον Πίνατ και προετοιμάζει τον κόσμο για τον β΄γύρο των εκλογών!

Στις 25 Ιουνίου 2023 ο ελληνικός λαός θα κληθεί για μια ακόμη φορά να μεταβεί στις κάλπες με σκοπό να ψηφίσει το κόμμα που θέλει να δει στην κυβέρνηση και όλοι περιμένουμ να δούμε τα αποτελέσματα.

Τσέκαρε και αυτά: