Βασίλισσα Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ένας νέος φάκελος του FBI αποκαλύπτει μια πιθανή απόπειρα δολοφονίας κατά της μονάρχη που αγάπησε η Βρετανία όταν εκείνη επισκέφτηκε το 1983 την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η πιθανή απειλή ακολουθήθηκε από ένα τηλεφώνημα ενός άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε ως η κόρη του είχε σκοτωθεί στη Βόρεια Ιρλανδία από μια λαστιχένια σφαίρα, σύμφωνα με το ντοκουμέντο και επίσης αναφέρεται και σε ένα μπαρ το οποίο επισκέπτονται συχνά μέλη του ΙΡΑ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγος της, πρίγκιπας Φίλιππος, επισκέφτηκαν την δυτική ακτή των ΗΠΑ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 1983 και το ταξίδι του σημειώθηκε χωρίς κανένα ευτράπελο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο φάκελος περιέχει έγγραφα τα οποία αναφέρουν πως ο άνδρας είχε σκοπό να βλάψει τη βασίλισσα ρίχνοντας κάποια αντικείμενα από την γέφυρα “Golden Gate Bridge” στπ βασιλικό σκάφος  Britannia .

Εναλλακτικά, θα προσπαθούσε να σκοτώσει τη βασίλισσα όταν θα επισκεπτόταν το “Yosemite National Park”.

Ένας ξεχωριστός φάκελος ο οποίος ήταν διαφορετικός από τα υπόλοιπα έγγραφα και φέρει την ημερομηνία 1989, φανερώνει πως ενώ το FBI είχε πλήρη άγνοια για τις συγκεκριμένες απειλές κατά της βασίλισσας, οι υποψίες να απειλείται διαρκώς από τον ΙΡΑ υπήρχαν πάντα.

Η βασίλισσα, η οποία έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο, φέρεται να ήταν και άλλες φορές στο στόχαστρο δολοφόνων που ήθελαν να την εξαφανίσουν.

Τσέκαρε και αυτά: