Μαξιλαροθήκες

Υπενθύμιση να καθαρίζουμε συχνότερα τις μαξιλαροθήκες μας, μας έκανε η γκουρού της καθαριότητας, Chantel Mila, καθώς είναι “το κλειδί για καθαρότερο δέρμα και καλύτερη υγεία του αναπνευστικού”.

Για προφανείς λόγους η καθαριότητα του σπιτιού είναι απαραίτητη, πόσο μάλλον στην κρεβατοκάμαρά μας, αφού είναι το βασικό μέρος ανάπαυσης.

Το καθαρό κρεβάτι προσφέρει ποιοτικό ύπνο και χαλάρωση, ενώ σύμφωνα με τη Chantel Mila είναι αρκετά σημαντικό για την υγεία μας.

Καθημερινά, οι μαξιλαροθήκες μας έρχονται σε άμεση επαφή με το δέρμα μας και ανέφερε ότι:

«Αυτή είναι η φιλική υπενθύμισή μου προς εσάς. Οι μαξιλαροθήκες συσσωρεύουν ιδρώτα και λίγδα που μπορεί να οδηγήσουν σε προβλήματα στο δέρμα και αλλεργίες». 

Η χρήστης του TikTok @Mama_mila_ είπε πως  πλύσιμο των μαξιλαροθηκών καλό είναι να γίνεται κάθε τρεις έως τέσσερις ημέρες, με τη χρήση ενός απαλού απορρυπαντικού και δύο έως τρεις σταγόνες λάδι ευκαλύπτου για απαλλαγή από τυχόν αλλεργιογόνα ή ακάρεα σκόνης.

«Ποτέ μην χρησιμοποιείτε μαλακτικό, καθώς αυτό μπορεί να αφήσει υπολείμματα που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στο δέρμα. Προτιμήστε καλύτερα το λευκό ξύδι», επισήμανε.

Πολλοί θεώρησαν ότι το ξύδι θα μπορούσε να αφήσει ενοχλητική μυρωδιά, όμως η Chantel είπε ότι «καθαρίζει σχολαστικά και αφήνει τα ρούχα σας να μυρίζουν εκπληκτικά».

Η Chantel κατέληξε λέγοντας ότι: 

«Τα μαξιλάρια παγιδεύουν τόσο πολύ ιδρώτα, βρωμιά και λίγδα, οπότε ο βαθύς καθαρισμός τους μια φορά το χρόνο βοηθά στον καθαρισμό όλης αυτής της συσσώρευσης».

Τσέκαρε και αυτά:

Ιρλανδία: Δεν έδωσαν μετάλλιο σε μαύρη αθλήτρια 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Παντρεύτηκε με τη Δήμητρα Βαμβακούση