Βρετανία

Υψηλές θερμοκρασίες καταγράφονται στη Βρετανία αυτές τις μέρες και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προκαλούνται δυσάρεστες καταστάσεις στους πολίτες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το Σάββατο 10/6 θεωρείται η πιο θερμή μέρα του χρόνου στην Αγγλία καθώς το θερμόμετρο άγγιξε τους 30 βαθμούς και πολλοί είναι αυτοί που βρέθηκαν στις παραλίες για να μπορέσουν να δροσιστούν! Αλλά αυτό δεν ίσχυε για τους στρατιώτες οι οποίοι έκαναν πρόβα  στο πάρκο του Saint James.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, υπήρξαν στρατιώτες οι οποίοι λιποθύμησαν μπροστά τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κατά τη διάρκεια της πρόβας.

Ο πρίγκιπας έγραψε στο Twitter πως ευχαριστεί τον κάθε στρατιώτη ξεχωριστά για την συμμετοχή του στην πρόβα το πρωί του Σαββάτου παρά τις δύσκολες συνθήκες και είπε πως έκαναν μια εξαιρετική δουλειά.

Η έντονη ζέστη η οποία σημειώνεται σε πολλές περιοχές στη Βρετανία έχει κάνει τους πολίτες να πηγαίνουν σε πολύ δρρεσερούς χώρους και να κάθονται κοντά σε σιντριβάνια ενώ δεκάδες βρέθηκαν στο πάρκο για να παρακολουθήσουν την πρόβα των στρατιωτών καθώς θα συμμετάσχουν στο Trooping the Colour για τους εορτασμούς των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου.

Τσέκαρε και αυτά: