My Style Rocks

Tα κορίτσια του “My Style Rocks” θέλουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ο οποίος δεν είναι πολύ μακριά και οι κόντρες στο πλατό του ριάλιτι μόδας συνεχίζονται για τα καλά.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Δευτέρα 8/5 δεν αργεί να έρθει και για να προετοιμαστούμε για το νέο επεισόδιο το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:10, ο ΣΚΑΙ, έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο πιπεράτο trailer στο οποίο βλέπουμε την Εμιλία Βόντος να δείχνει στους κριτές… το σουτιέν της και όλοι ξεσπούν σε γέλια!

Η Ειρήνη Καζάκη προσπαθεί να πείσει τους κριτές πως δε χρειάζεται τη βοήθεια κανενός ενώ βλέπουμε τη Σελένη Φωτιάδη να ξεσηκώνει δυο συμπαίκτριες της! Την Αναστασία Σαμαρά και την Νικόλ Δεσποτοπούλου!

Η Μέλντα Σαΐνη ξέσπασε σε κλάματα (ακόμη δεν μπήκε στο παιχνίδι) καθώς πιστεύει πως την αδικούν οι συμπαίκτριες της και οι κριτές παρακολουθούν για μια ακόμη φορά έξαλλες καταστάσεις στο My Style Rocks!

Τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας προσπαθούν να φέρουν looks στο πλατό τα οποάι θα τους εξασφαλίσουν μια θέση στον ημιτελικό και τον τελικό και έχουμε πολλά να ακούσουμε ακόμη.

Πάλι χαμούλης θα γίνει!

Τσέκαρε και αυτά: