Στέψη βασιλιά Καρόλου

Στέψη βασιλιά Καρόλου: Ένα εκπληκτικό βίντεο από το εσωτερικό του αββαείου Γουέστμινστερ, έδωσε στη δημοσιότητα η βασιλική οικογένεια στα social media και μπορεί κανείς να δει πως έχει διαμορφωθεί ο χώρος!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο έχουν τοποθετηθεί τα ειδικά “έπιπλα” τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τη στέψη και όλη η Βρετανία περιμένει τη στιγμή που θα καθίσει ο βασιλιάς Κάρολος στο θρόνο και θα στεφθεί επίσημα.

Λουλούδια σε πολύ ιδιαίτερα χρώμα αλλά και τα πιο ιδιαίτερα κειμήλια της Βρετανίας βρλισκονται στο χώρο και οι άδειοι χώροι αναμένεται να γεμίσουν με εξέχουσες προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου και της μοναρχίας.

Στέψη βασιλιά Καρόλου – Έξω από το αββαείο του Γουέστμινστερ τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και ο κόσμος έχει κατασκηνώσει κατά μήκος του δρόμου για να δει το βασιλικό ζεύγος από κοντά.

Η πρώτη τελετή στέψης που σημειώθηκε στο αββαείο μετρά παραπάνω από μισό αιώνα και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο αναμένεται να δώσουν το παρών 2.300 καλεσμένοι ενώ θα υπάρχει πλήθος κόσμου που θα περιμένει έξω από τον καθεδρικό ναό.

Η τελετή αναμένεται να προβληθεί τηλεοπτικά σε πολλές χώρες του κόσμου και οι εικόνες που θα μεταδοθούν θα είναι καταπληκτικές!

Τσέκαρε και αυτά: