Νικόλ Δεσποτοπούλου

Νικόλ Δεσποτοπούλου :Ιδιαίτερες προσωπικότητες με ξεχωριστό στιλ ζουν καθημερινά τη μεγάλη πρόκληση μίας εμφάνισης που θα κάνει τη διαφορά. Σε αυτό το διαγωνισμό οι ρυθμοί είναι γρήγοροι και ορισμένες φορές η συνύπαρξη των fashionistas αποδεικνύεται δύσκολη.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι εντάσεις δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Ποια διαγωνιζόμενη χαρακτηρίζει τη Νικόλ “ηχώ μίας άλλης” και πώς αντιδρά εκείνη;

Η Νικόλ Δεσποτοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που έχει προσπαθήσει να διατηρήσει ένα χαμηλό προφίλ και να μην ανεβάζει τους τόνους στο παιχνίδι, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν μπορεί να μη μιλήσει και να πει την άποψη της για όλα όσα συμβαίνουν στο “My Style Rocks” .

Μπορεί να είναι ήρεμη και γλυκιά, αλλά δεν φοβάται να δείξει πως αν κάποιος την πειράξει, έχει και αυτή τον τρόπο να τον “χτυπήσει” κάτω από τη ζώνη!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Νικόλ είναι ένα από τα κορίτσια που διεκδικούν μια θέση στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας και ίσως τη δούμε στην τελική δυάδα!

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης περιμένουν να δουν εκείνη την εμφάνιση που θα ξεχωρίσει…

Τσέκαρε και αυτά: