Στάθης Σχίζας

Ο Στάθης Σχίζας και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – όπως όλα δείχνουν – φέρεται να έχουν χωρίσει οριστικά και το Instagram, ως ο μέγας “προδότης”, “μίλησε”.

Σύμφωνα με την Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, ο νικητής του Survivor και η instagrammer έκαναν unfollow ο ένας τον άλλον στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχουν ήδη αφαιρεθεί tags από κοινές τους φωτογραφίες ενώ κάποιες έχουν εξαφανιστεί.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το ζευγάρι έχει κάνει πολλές δημόσιες εμφανίσεις, είχαμε δει την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο πλευρό του στον μεγάλο τελικό του Survivor, έμεναν μαζί, και είχαν πολλές κοινές αναρτήσεις στα social media. Παρόλο που οι δυο τους φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι, κάτι φέρεται να τους οδήγησε στον πιθανό χωρισμό και πλέον ζουν σε χωριστά σπίτια.

Ο Στάθης Σχίζας είχε αποχωρήσει από το Survivor All Star καθώς ήθελε να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του και στη σύντροφο του, αλλά κάτι “έσπασε” και πλέον έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Κανένας από τους δυο δεν έχει μιλήσει για όλα όσα ακούγονται και λέγονται και τηρούν σιγή ιχθύος” ενώ ο πρώην παίκτης του All Star έκανε μια ανάρτηση όπου έγραψε στην λεζάντα:

“Η ομιλία είναι ασήμι, η σιωπή είναι χρυσός”. 

Περιμένουμε να δούμε αν κάποιος από τους δυο θα μιλήσει για όλα όσα ακούγονται ή αν απλά θα αφήσουν το θέμα να περάσει χωρίς να δώσουν βάση σε όλες τις φήμες!

Τσέκαρε και αυτά: