Ροζ Πάνθηρας

Μια νέα εκδοχή της ταινίας “Ροζ Πάνθηρας” φαίνεται πως είναι στα σκαριά και ένας ηθοποιός που δε θα περίμενε κανείς, βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει το ρόλο του επιθεωρητή Κλουζώ.

Ο Έντι Μέρφι, φέρεται να είναι σε συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής για να ενσαρκώσει το ρόλο του γνωστού επιθεωρητή σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης και δεν αποκλείεται να πει πολύ σύντομα το μεγάλο “ναι”.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η νέα ταινία θα σκηνοθετηθεί από τον Τζεφ Φόουλερ και ο Κρις Μπέμνερ υπογράφει το σενάριο.

Το 1963 έκανε πρεμιέρα η πρώτη κινηματογραφική σειρά όπου ο Πίτερ Σέλερς ήταν αυτός που ανέλαβε να υποδυθεί τον επιθεωρητή Κλουζώ και συνέχισε να τον υποδύεται και σε άλλες ταινίες όπως είναι :”The Return of the Pink Panther”, “The Pink Panther Strikes Again”, “Revenge of the Pink Panther”.

Ο Ρότζερ Μουρ και ο Στίβ Μάρτιν είναι άλλοι δυο ηθοποιοί που έχουν υποδυθεί τον εμβληματικό ρόλο και από ότι φαίνεται θα προστεθεί στη λίστα ακόμη ένας.

Ο “Ροζ Πάνθηρας”είναι ένα πολύ μεγάλο brand το οποίο αφορά σε έναν επιθεωρητή ο οποίος προσπαθεί να εντοπίσει ένα από τα πιο πολύτμα διαμάντια στον κόσμο!

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη νέα προσπάθεια!

Tσέκαρε και αυτά :