Σελένη Φωτιάδη

Η Σελένη Φωτιάδη επέστρεψε στο “My Style Rocks” και επέστερεψε για τα καλά καθώς κάποιες ατάκες της Χριστιάννας Κατσιέρη την έκαναν έξαλλη διότι θεωρεί πως λέει ψέμματα και πως πρέπει να σταματήσει να κάνει gaslighting.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H παίκτρια με τα ξανθά μαλλιά εμφανίστηκε στην πασαρέλα φορώντας δερμάτινα κομμάτια τα οποία ήταν αρκετά ωραία μεταξύ τους αλλά τo look της δεν εντυπωσίασε τη Χριστιάννα Κατσιέρη και δεν ήθελε να σχολιάσει πολλά διότι ανησυχούσε πως δε θα την ακούσει η διαγωνιζόμενη.

H Xριστιάννα Κατσιέρη αναφέρθηκε σε ένα σκηνικό το οποίο φέρεται να έγινε όταν δεν έγραφαν οι κάμερες και η Σελένη έγινε έξαλλη με όσα άκουσε διότι θεωρεί πως η 20χρονη λέει ψέμματα και δεν μπορεί να καταλάβει γιατί το κάνει αυτό.

Η Σελένη Φωτιάδη ισχυρίζεται πως η συμπαίκτρια της λέει ψέμματα, πως βρίζει και πως δεν έχει καθόλου καλή συμπεριφορά στο πλατό και πως δεν μπορεί να σταματήσει να συμπεριφέρεται με αυτούς τους τρόπους προς εκείνη. Της είπε πως πως παρά το νεαρό της ηλικίας της την εκτιμά, αλλά δεν μπορεί να δεχτεί τα φερόμενα ανυπόστατα πράγματα που κάνει!

Μόλις η Χριστιάννα πήρε ξανά το λόγο είπε πως τη βρίζει και η Σελένη Φωτιάδη έφυγε από το πλατό γιατί δεν μπορούσε να δεχτεί όλα αυτά που ακούστηκαν!

Η Κατερίνα Καραβάτου της ζήτησε να επιστρέψει πίσω και ακολούθησε το πρόγραμμα ως έχει!

Τσέκαρε και αυτά: