Βασιλική Λιγνού

Η Βασιλική Λιγνού νιώθει “αδικημένη” στην τοποθεσία “My Style Rocks” και αυτη τη φορά έστρεψε τα βέλη της κατά της Νικόλ Δεσποτοπουλου την οποία χαρακτήρισε “τρελή ηθοποιό”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παίκτρια εμφανίστηκε μπροστά στις συμπαίκτριες της φορώντας ένα δερμάτινο παλτό και ένα πιο boss office look σε ανδρόγυνο στιλ και είπε πως πηγαίνει σε μια ταινια που έχουν κάνει οικολόγοι! Το concept ήταν λάθος για το look της αλλά ήταν ωραίο! Ωστόσο, άλλο είναι το θέμα μας καθως πάλι γούρλωσε το μάτι και “επιτέθηκε” στη Νικόλ λέγοντας της ότι είπε το ξανάκουσε και η συμπαίκτρια της προσπάθησε να της μιλήσει διότι ήταν πολύ έντονο το ύφος.

Η Βασιλική Λιγνού ήταν άκρως ειρωνική – κάτι το οποίο φέρεται να προκύπτει από τη μεγάλη ένταση που ισχυρίζεται πως έχει μέσα της διότι συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι άδικα – και για μια ακόμη φορά ήταν έξαλλη ενώ ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους κριτές λέγοντας πως δεν αντέχει άλλο όσα συμβαίνουν στο πλατό!

Μάλιστα, οι κριτές της είπαν πως αντί να ασχοληθεί με το λάθος concept της , εκείνη ασχολείται με όλα όσα κάνουν οι συμπαίκτριες της!

Πάλι χαμούλης και καθόλου ηρεμία!

Tσέκαρε και αυτά: