Kylie Minogue

O διεθνής DJ/παραγωγός Oliver Heldens βρίσκει την pop queen Kylie Minogue στο ολοκαίνουργιο single “10 Out Of 10”, το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. H Kylie είναι μία από τις μεγαλύτερες superstars του πλανήτη έχοντας περισσότερες από 80 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, με μία δισκογραφία που περιλαμβάνει iconic επιτυχίες όπως: “Spinning Around,” “Can’t Get You Out of My Head” και “All The Lovers” μεταξύ άλλων, ενώ είναι και η μόνη γυναίκα που έχει πετύχει #1 album για 5 συνεχόμενες δεκαετίες.

Τα εξαιρετικά φωνητικά της Kylie συνοδεύονται άψογα από την μοναδική παραγωγή του Oliver και δημιουργούν ένα αιθέριο track. Στο πρώτο άκουσμα σοκάρεσε. Στο δεύτερο, ήδη σου έχει κολλήσει!

Τσέκαρε εδώ!

Ο Oliver Heldens λέει: “Πιθανόν να είναι και η μεγαλύτερη συνεργασία που έχω κάνει μέχρι σήμερα και σίγουρα ήταν όνειρο που έγινε πραγματικότητα το να συνεργαστώ με την Kylie. Tο τραγούδι γράφτηκε παρέα με τέσσερις εξαιρετικούς δημιουργούς. Ήταν μεγάλη μου χαρά και τιμή να δουλέψω μαζί τους και είμαστε όλοι απίστευτα ικανοποιημένοι με το τελικό αποτέλεσμα αφότου μας χάρισε τα φωνητικά της η Kylie. H παραγωγή του τραγουδιού αντλεί έμπνευση από τα 80s την synth pop, την disco, την 90s house και την 00s Eurodance μουσική, αλλά με ένα πιο μοντέρνο twist. Το αγαπώ και ελπίζω να το αγαπήσετε κι εσείς”.

Ερχόμενος από την επιτυχία της νεότερης έκδοσης στο κλασικό “Désenchantée” που διασκεύασε η Kate Ryan αλλά και το πρόσφατο club track “Disco Voyager”, ο Heldens συνεχίζει την δημιουργία τραγουδιών με 80s αίσθηση όπως και το επιτυχημένο “I Was Made For Lovin’ You”, που πρόσφατα κέρδισε το βραβείο iHeart EDMA στην κατηγορία ‘Remake Of The Year’! Ο ίδιος είναι απασχολημένος το τελευταίο καιρό με την ιδιότητα του DJ, καθώς βρέθηκε στο Miami Music Week δίνοντας ένα φανταστικό set, στο οποίο ήταν και άλλα ονόματα όπως Deadmau5 και Tchami. Επιπλέον, ο Oliver διοργάνωσε το ετήσιο Heldeep pool party του, για το οποίο θαυμαστές του είχαν συγκεντρωθεί έξω από την Collins Ave και παρακαλούσαν να μπορέσουν να παρευρεθούν. Καλεσμένοι ήταν ο Armin van Buuren και ο Hardwell για να παίξουν σ’αυτό το sold out show!

 

 

 

Τσέκαρε και αυτά: