Σπύρος Μαρτίκας

O Σπύρος Μαρτίκας έχει κατηγορηθεί από πολλούς παίκτες του Survivor All Star για “ψέμματα”, για “ύπουλες στρατηγικές” και για τακτικές οι οποίες μπορεί να έχουν προκαλέσει και την αποχώρηση ορισμένων παικτών! Και η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα που αφορούν στον χαρακτήρα του σύντροφου της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram το μοντέλο, ρωτήθηκε από έναν follower αν απόλαυσε το Survivor και πως ο σύντροφος της είναι “καλός άνθρωπος πίσω από τις κάμερες”.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε στην ερώτηση λέγοντας:

“Φέτος όχι. Όχι ότι πέρυσι έκανα κατασκήνωση αλλά η πρώτη φορά είναι διαφορετική. Ο Σπύρος όπως έχουν πει αρκετοί παίκτες όταν βγήκαν , δεν το λέω μόνο εγώ, είναι διαφορετικός πίσω από τις κάμερες. Στο παιχνίδι έχει πάρει έναν ρόλο γιατί είναι ένα παιχνίδι και το διασκεδάζει. Δεν τον νοιάζει τι θα πουν έξω γιατί ξέρει τι έχει πετύχει στη ζωή του και του ανθρώπους που έχε στη ζωή του, πόσο τον εκτιμούν και τον αγαπούν. Πίσω από τις κάμερες ο Σπύρος Μαρτίκας μιλάει με όλους, κάνει παρέα με όλους, ακόμη και με άτομα που έχει τσακωθεί. Έχει πολύ ωραίο χιούμορ, είναι κατανοητικός, και ο πιο καθαρός παίκτης (πλένει κάθε μέρα το σώμα του και τα ρούχα του). Προσέχει τους πάντες, τους φτιάχνει τα κρεβάτια, πε΄ρύση αυτό μου τράβηξε την προσοχή, ήταν κύριος με’όλους”. 

Αυτά είναι πράγματα τα οποία λέει η Βρισηίδα και είναι τελείως “κόντρα” με αυτά που λέει η πρώην φίλη της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου!

Τσέκαρε και αυτά: