Στέλλα Ανδρεάδου

Στην Μπλε ομάδα του Survivor All Star υπάρχουν προβλήματα και η Στέλλα Ανδρεάδου εμφανίζεται στην κάμερα έξαλλη καθώς δεν μπορεί άλλο να διαχειριστεί ψύχραιμα όσα ακούγονται σχετικά με το “μαγείρεμα” της ψηφοφορίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της Μπλε ομάδας στην καλύβα, η Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε να μιλά για “μαγείρεμα” και η παίκτρια της ομάδας ξέσπασε λέγοντας πως ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και παράλληλα ακούμε τη Ρία να αναφέρει πως έχει αρχίσει πολύ να κουράζεται με όλα όσα συμβαίνουν.

Οι παίκτες της ομάδας έχουν καταφέρει να φαγωθούν μεταξύ τους και σίγουρα το γεγονός πως έχουν χάσει πολλές ασυλίες, συνεισφέρει σημαντικά σε αυτό!

Στη συγκεκριμένη ομάδα επικρατεί αναβρασμός και αυτό θα το δούμε και στο συμβούλιο, καθώς ο Νικόλας Αγόρου και ο Νίκος Μπάρτζης θα ανταλλάξουν κάποια λόγια και ίσως δούμε νέο beef να ξεκινά.

Σε άλλα νέα, οι δυο ομάδες θα μπουν ξανά σε ένα νέο στίβο μάχης και η Στέλλα Ανδρεάδου θα είναι έτοιμη να δώσει το 100% για να φέρει νίκη στην ομάδα της καθώς δεν της αρέσει καθόλου το γεγονός πως ακούστηκε πως έχει “πέσει” αγωνιστικά!

Τσέκαρε και αυτά: