Survivor All Star

Η μπλε ομάδα αφού έχασε όλες τις ασυλίες της εβδομάδας στο Survivor All Star, αναγκάστηκε να αποχαιρετίσει έναν ακόμη παίκτη και πλέον είναι τελείως αποδυναμωμένη αφού τρώνε μόνο καρύδα και ρύζι και τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Οι All Stars συνεχίζουν να έχουν τα θέματα τους στις καλύβες τους και ο Τάκης Καραγκούνιας για μια ακόμη φορά δεν μπορεί να δεχτεί κάποια πράγματα που συμβαίνουν διότι θεωρεί πως κάποιοι συμπαίκτες του τον κοροϊδεύουν! Ωστόσο, αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να λύσει με τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους του σε αυτό το ταξίδι που έχει επιλέξει να κάνει.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα επικεντρώνονται στην Μπλε ομάδα οι οποίοι δεν έχουν φάει και η παραγωγή αποφάσισε να κάνει αλλαγές μήπως και καταφέρουν να πάρουν κάποια νίκη! Και αυτό θα το δούμε τις επόμενες μέρες όπου και θα γίνουν προσθήκες από την Κόκκινη ομάδα.

Στο αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, οι δυο ομάδες μπήκαν πεινασμένες αλλά αυτή που κατάφερε να επικρατήσει ήταν η Κόκκινη η οποία και κατάφερε να κρατήσει το σερί στις νίκες της.

Ποιος αποχώρησε από το Survivor All Star 6/4

Οι δυο ομάδες μπήκαν στο συμβούλιο αποχώρησης και όπως ήταν αναμενόμενο είχαμε κάποιες εκρήξεις από την πλευρά του Γιώργου Ασημακόπουλου διότι δεν μπορεί να δεχτεί τον τρόπο με τον οποίο “παίζουν” οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας όταν κάθονται στον πάγκο. Δεν του αρέσει το γεγονός πως κάποιοι παίκτες γιουχάρουν και μιλούν όταν εκείνος προσπαθεί να πετύχει τον στόχο και ο Τάκης Καραγκούνιας τον ¨άδειασε” λέγοντας πως τα ίδια έκαναν όταν ήταν στην ίδια ομάδα.

Σπύρος Μαρτίκας, Ρία Κολοβού, Νικόλας Αγόρου και Ελευθερία Ελευθερίου περίμεναν τις ανακοινώσεις του παρουσιαστή και τα αποτελέσματα έφτασαν στα χέρια του!

Μετά από αρκετή ώρα, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως το πρόσωπο το οποίο αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης είναι η Ελευθερία Ελευθερίου!

 

 

 

 

 

 

Tσέκαρε και αυτά: