Συμβουλές μακιγιάζ

Μετά τις συμβουλές μακιγιάζ που έδωσε η Βικτόρια Μπέκαμ στο Instagram, έρχεται η Jennifer Lopez να “διδάξει” τεχνικές contouring δημιουργώντας ένα βίντεο το οποίο σίγουρα πρέπει να τσεκάρεις!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η JLo επιλέγει να κάνει το μακιγιάζ ξεκινώντας από μια καλή βάση όπου ενυδατώνει σωστά το πρόσωπο της και έπειτα επιλέγει να βάλει σε όλα τα σημεία του προσώπου της μικρές κουκκίδες από το κάθε προϊόν που χρησιμοποιεί και δεν κάνει αμέσως blending.

Ανάμεσα στα ζυγωματικά και το σαγόνι επιλέγει να βάλει από τρεις κουκκίδες του προϊόντος με το οποίο κάνει το περίφημο contouring της, και σε πολλά σημεία του προσώπου της όπως είναι η μύτη της και το μέτωπο της επιλέγει να βάλει μικρές κουκίδες από το αγαπημένο της highlight.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Μια από τις πιο βασικές συμβουλές μακιγιάζ για αυτό το λαμπερό look που δημιούργησε η τραγουδίστρια, είναι πως χρησιμοποιεί τα δάχτυλα της για να “ανακατέψει” τα προϊόντα στο πρόσωπο της και όχι κάποιο σφουγγαράκι!

Είναι μια ιδιαίτερη τεχνική και παρακολουθώντας το βίντεο θα δεις πως είναι πολύ εύκολη ακόμη και και εσένα που δεν ξέρεις να κάνεις πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: