Συνταγές

Τα καλοκαιρινά γλυκά είναι από τα αγαπημένα μας καθώς τα περισσότερα περιλαμβάνουν φρούτα και… καρύδα! Και υπάρχουν συνταγές που μας έχουν ενθουσιάσει!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν συνταγές οι οποίες είναι άκρως καλοκαιρινές και αν θέλεις να φτιάξεις μια λαχταριστή τούρτα για να γιορτάσεις κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο ή πολύ απλά για να γιορτάσεις εσένα, σου έχουμε τη λύση!

Tι θα χρειαστείς 

  • 200 γραμμάρια σαβαγιάρ μπισκότα
  • 500 γραμμάρια τυρί μασκαρπόνε
  • 200 γραμμάρια συμπυκνωμένο γάλα
  • 200 γραμμάρια κρέμα καρύδας
  • 50 γραμμάρια ζάχαρη αχνής
  • 100 γραμμάρια τριμμένη καρύδα
  • 50 γραμμάρια αμύγδαλα
@foodiepetit

#cooking #food #recipe #simplerecipe #dessertrecipe #coconut 200 savoiardi 500 mascarpone 200 condensed milk 200 coconut cream 50 powdered sugar 100 coconut 50 almonds 1. For cream, mix mascarpone and condensed milk with a whisk. Separately, whip coconut cream with powdered sugar. Mix cream and mascarpone and add 80 coconut flakes. 2. Put the savoiardi cookies in a circle in a removable form ( dip the savoiardi in the cream a little to make it stand better ). Put savoiardi soaked in milk on the bottom. Pour in cream. Sprinkle with chopped almonds. Cover the almonds with cream and lay out another layer of savoiardi soaked in milk. Spread the rest of the cream on top. You can do several layers of savoiardi, I have 2 layers. 3. Sprinkle the finished cake with coconut flakes and refrigerate for at least 5 hours.

♬ Shut up My Moms Calling – (Sped Up) – Hotel Ugly

Πάμε στην παρασκευή 

  • Ανακατεύεις το τυρί με το γάλα με ένα αναδευτήρι! Και ξεχωριστά χτυπάς την κρέμα καρύδας με την ζάχαρη άχνη. Έπειτα συνδυάζεις τα δυο μείγματα και προσθέτεις 80 γραμμάρια καρύδα.
  • Σε ένα τσέρκι αρχίζεις να απλώνεις τα σαβαγιάρ τα οποία βουτάς ελάχιστα σε λίγο γάλα για να “κάτσουν’! Ξεκινά με σαβαγιάρ στα πλαϊνα και έπειτα απλώνεις μια στρώση για να δημιουργήσεις τη βάση!
  • Προσθέτεις κρέμα για να δημιουργήσεις την πρώτη στρώση και πασπαλίζεις με λίγα κομμένα αμύγδαλα! Επαναλαμβάνεις την στρώση με σαβαγιάρ και κρέμα!
  • Πασπάλισε την τούρτα σου με καρύδα και βάλτην στο ψυγείο για 5 ώρες!

 

Τσέκαρε και αυτά: