Kendall Jenner

Μια γυναίκα – bodybuilder έχει γίνει viral στο Instagram και το TikTok καθώς υπάρχει κόσμος ο οποίος θεωρεί πως μοιάζει με το μοντέλο Kendall Jenner! Και βλέποντας κάποιες πόζες, δεν έχουν άδικο για αυτο που πιστεύουν!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H 27χρονη Vladislava Galagan ξεκίνησε να πηγαίνει στο γυμναστήριο από την ηλικία των 11 ετών και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα απίστευτα μυώδες σώμα το οποίο αρέσει σε πολύ κόσμο, αλλά υπάρχουν και αυτοί που δεν το εκτιμούν.

Γεννήθηκε στη Ρωσία αλλά μένει μόνιμα στην Τσεχία, και στράφηκε στο bodybuilding πριν από αρκετά χρόναι και το 2018  ξεκίνησε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο του fitness.

Άρχισε να δημιουργεί περιεχόμενο για τα social media και κάποιοι χρήστες αναγνώρισαν μια ομοιότητα με το μοντέλο kendall Jenner και έγινε ένας μικρός χαμός καθώς την αποκαλούν με το όνομα του μοντέλου, μόνο που βάζουν στο τέλος της φράσης μια λέξη! Τα στεροειδή.

“Όταν ξεκίνησα να αναρτώ υλικό στα social media, κατάλαβα πως πολλοί άνδρες θέλουν να βλέπουν ψηλές γυναίκες με μυς”, αναφέρει σύμφωνα με τη Daily Star.

H Vladislava ακολουθεί μια πολύ αυστηρή διατροφή για να είναι σε φόρμα και πηγαίνει στο γυμναστήριο 6 φορές την εβδομάδα και προπονείται για μιάμιση ώρα.

Τσέκαρε και αυτά: