Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας φαίνεται πως είναι ενοχλημένος με κάποιους συμπαίκτες του διότι δεν του αρέσει όταν τον αποκαλούν με κάποιος συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς όπως είναι η λέξη “κλόουν”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο μισθοφόρος δε θέλει να έχει πολλά-πολλά με κάποιος παίκτες ςτης ομάδας του και σε μια συζήτηση που είχε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, της είπε πως δεν του αρέσουν οι χαρακτηρισμό διότι βλέπει το παιδί του και δε θέλει να στεναχωριέται το κοριτσάκι του.

Μάλιστα, σε ένα στιγμιότυπο που παρουσιάζεται στο νέο trailer, βλέπουμε τον παίκτη να παρατά τους συμπαίκτες του οι οποίοι κάνουν πλάκα κοντά στο ποτάμι.

Οι παίκτες των δυο ομάδων θα μπουν για μια ακόμη φορά στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν ένα σημαντικό έπαθλο και μόνο μια ομάδα θα είναι νικήτρια.

Σε άλλα νέα, στο συμβούλιο αναμένεται να φουντώσουν τα πράγματα καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα αναφερθεί στα λόγια που λένε οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας όταν παίζει και ο Τάκης Καραγκούνιας θα πει πως τα ίδια έκανε μαζί του όταν ήταν στην ίδια ομάδα ενώ θα παρέμβει και ο Σάκης Κατσούλης.

Ωστόσο, έχουμε βραδιά αποχώρησης και μέχρι τώρα τα spoilers λένε πως θα αποχωρήσει η Ελευθερία Ελευθερίου.

Τσέκαρε και αυτά: