Survivor All Star αποχώρηση

Survivor All Star αποχώρηση: Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς υπάρχει μεγάλη ανατροπή που αφορά στο πρόσωπο το οποίο θα φύγει από το νησί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Tις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί ένα μεγάλο spoiler το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά στη Σταυρούλα Χρυσαειδή! Και αναφέρει πως είναι το πρόσωπο το οποίο θα δούμε να αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα από το παιχνίδι!

Οι χρήστες του διαδικτύου φαίνεται να πιστεύουν πως η παίκτρια η οποία θεωρείται από τις καλύτερες γυναίκες που έχουν περάσει από τον στίβο μάχης του ριάλιτι επιβίωσης, ότι αποχωρεί και έχει γίνει πανικός στο Twitter!

Ωστόσο, το spoiler μεταδίδετα με κάθε επιφύλαξη καθώς δεν είναι ακόμη “κλειδωμένο” 100%!

Ο Χάρης Λεμπιδάκης μιλώντας το Σάββατο 24/6 στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”αποκάλυψε πως ένας άνδρας θα είναι αυτός που θα δούμε να αποχωρεί την επόμενη εβδομάδα και θα προκαλέσει πανικό η αποχώρηση του αφού δε θα την περιμένει κανείς!

Να σου θυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει πως η Survivor All Star αποχώρηση θα είναι διπλή! Επομένως, τίποτα δεν αποκλείεται στην προκειμένη περίπτωση και όλα τα σενάρια είναι πιθανά!

Φήμες θέλουν, να βλέπουμε σύντομα τον Ηλία Μπόγδανο να αποχωρεί από το παιχνίδι και θα γίνει χαμός!

Αναμένουμε τις επιβεβαιώσεις!

Τσέκαρε και αυτά: