Βαζελίνη

Βαζελίνη: Οι μύγες και τα κουνούπια είναι τα πιο ενοχλητικά έντομα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού! Και διαρκώς προσπαθούμε να βρούμε έξυπνα hacks για να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από αυτά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά χημικά προϊόντα στην αγορά τα οποία μας βοηθούν να απαλλαγούμε από αυτά τα πλάσματα όμως τα περισσότερα είναι ακριβά και για να μπορέσουμε να ησυχάσουμε πρέπει να καταναλώσουμε πολλά μπουκάλια! Ειδικά τον Αύγουστο όπου οι μύγες είναι “παχιές” και τα κουνούπια ξεσαλώνουν!

Υπάρχει ένα έξυπνο hack το οποίο μπορείς να εφαρμόσεις σε διάφορες γωνίες του σπιτιού και αφορά στη βαζελίνη!

Μπορείς να πάρεις 2-3 βαζάκια με το συγκεκριμένο προϊόν και να τα αφήσεις ανοιχτά σε διάφορα σημεία του σπιτιού! Οι μύγες θα μπουν μέσα στο βαζάκι και θα κολλήσουν (ναι, δεν είναι ευχάριστη εικόνα, δυστυχώς).

Επίσης, μπορείς να βάλεις βαζελίνη σε κομμάτια χαρτονιού και να τα αφήσεις σε διάφορα σημεία! Εκεί θα κολλήσουν τα έντομα και θα έχεις την ησυχία σου!

Μην ξεχνάς πως το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά πράγματα στο σπίτι όπως να γυαλίσεις κάποιες επιφάνειες που είναι φτιαγμένες από δέρμα, να μπαλώσει έπιπλα τα οποία έχουν γρατζουνιές και άλλα πολλά!

Τσέκαρε και αυτά: