Μυστικά μακροζωίας

Πολλά είναι τα μυστικά μακροζωίας τα οποία μοιράζονται κατά καιρούς μαζί μας οι άνθρωποι που έχουν καταφέρει να περάσουν την ηλικία των 90 ετών και η Iris Apfel, είναι μια από αυτούς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

H 102 ετών fashion enthusiast και επιχειρηματίας, Iris, είναι μια γυναίκα η οποία έχει ζήσει τη ζωή με το “κουτάλι” και η μεγάλη της αγάπη για τη μόδα είναι αυτή που της έδωσε τη δυνατότητα να μη βαριέται ποτέ!

Έχει επιλέξει από νεαρή ηλικία να μην ταλαιπωρεί το μυαλό της με πράγματα τα οποία δεν την κάνουν ευτυχισμένη και δίνει μια συμβουλή σε όλους!

“Μεγάλωσε, αλλά μη γίνεις βαρετή! Είμαι η Iris Apfel, η μεγαλύτερη εν ζωή έφηβη στον κόσμο. Δεν χρειάζεται ποτέ να πάψεις να είσαι τολμηρή και να διασκεδάζεις. Ζήσε το! Νιώσε άνετα έξω από τη δική σου ζώνη άνεσης”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Apfel (@iris.apfel)

Τα μυστικά μακροζωίας είναι αυτά που μπορούν να μας βοηθήσουν να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και εκτός από τη διασκέδαση μπορούμε να ξεκινήσουμε να κάνουμε γυμναστική, να τρεφόμαστε με τροφές που κάνουν καλό στο σώμα μας και να μην ασχολούμαστε με τοξικές καταστάσεις οι οποίες μπορούν να μας αρρωστήσουν!

Κάτι θα ξέρει και η Iris!

Tσέκαρε και αυτά: