ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σίγουρα πρέπει να πάρετε το μάθημα πως η ζωή δεν σας θέλει άτολμους παρατηρητές της ζωής. Πρέπει να αναλάβετε δράση κυρίως στα επαγγελματικά και στα οικογενειακά θέματα. Στον πρώτο τομέα αφήστε το φόβο και απαιτήστε αυτό που θέλετε. Μην αποφύγετε να ρισκάρετε. Στο δεύτερο τομέα βάλτε όρια σε εκείνους τους ανθρώπους που σας δημιουργούν ενοχικά σύνδρομα.

ΛΕΩΝ

Μακρινές καταστάσεις από το παρελθόν μπορεί να σας χτυπήσουν την πόρτα και εκεί θα φανεί πόση πρόοδο έχετε κάνει με τον εαυτό σας. Μην κοιτάτε πίσω γιατί μπροστά υπάρχουν τα καλύτερα που δεν βλέπετε. Ή για να είμαστε πιο ειλικρινείς τα βλέπετε, αλλά φοβάστε να το παραδεχθείτε. Επαγγελματικά και οικονομικά μόνο συνετές κινήσεις και όλα θα βρουν το δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχείς οι επαφές την Παρασκευή, ασταμάτητα τα τηλέφωνα, πολλές οι οικονομικές υποχρεώσεις και ατελείωτες οι δουλειές που έχετε να διεκπεραιώσετε. Μην πάθετε πανικό. Αυτό δεν θα βοηθήσει πουθενά. Ακόμα και κάτι να πάει στραβά σκεφτείτε ότι έχετε βάλει πλέον στόχο να αλλάξετε τη ζωή σας. Κι αυτό δεν μπορεί να γίνει σε μία ημέρα. Το βράδυ αράξτε σπίτι σας και ηρεμήστε ψυχικά.