ΖΥΓΟΣ

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει την Παρασκευή να ξεκινήσετε ένα καυγά και να βγείτε κερδισμένοι. Για αυτό αποφύγετε αυτό το ενδεχόμενο πάση θυσία και με κάθε τρόπο. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δείχνουν παγωμένα αλλά δεν είναι. Πρόσωπο εμπιστοσύνης λειτουργεί παρασκηνιακά και θα σας δώσει σύντομα αυτό που θα σας χαροποιήσει τόσο πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξεκαθαρίστε σύντομα τις προθέσεις σας για ένα πρόσωπο που σας έχει γοητεύσει. Μην αφήνετε το χρόνο να περνάει γιατί θα είναι εις βάρος σας. Πρόσωπο δικό σας σας χρειάζεται όσο δεν φαντάζεστε και πρέπει να του σταθείτε ακόμα κι αν δεν σας το ζητήσει. Χωρίς όμως παραξενιές και γκρίνιες. Δείξτε ανιδιοτέλεια σε αυτό το πρόσωπο γιατί αυτό το κάνει με εσάς καιρό τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντική ημέρα για τα επαγγελματικά σας σχέδια, καθώς θα πρέπει να αποφασίσετε εάν θα πείτε ναι σε μία πρόταση ή θα την αφήσετε να περάσει έτσι. Η αποδοχή θα σας αλλάξει τη ζωή και για αυτό είναι τόσο σημαντική η απόφασή σας. Μην κάνετε πράγματα σε ανθρώπους δεν θα σας άρεσε να σας τα κάνουν και ειδικά αυτή την ημέρα να ξέρετε πως ότι ψέμα πείτε θα το βρείτε σύντομα μπροστά σας.