Ζώδια

Ζώδια: Έντονη ημέρα που μπορεί να μην συμβεί κάτι κακό ή ανατρεπτικό, αλλά θα είναι μία ημέρα γεμάτη ένταση, πολύ τρέξιμο και μηδέν ξεκούραση.

ΚΡΙΟΣ

Απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν άγχος και ένταση, χωρίς λόγο. Φίλοι που τους θεωρούσατε εσείς σας αποδεικνύουν ότι δεν έπρεπε να είναι κοντά σας. Μην τους δίνετε σημασία και αφήστε τους στη μιζέρια τους. Οικονομικά θα χρειαστεί λίγο καλύτερη οργάνωση για να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις μετέπειτα υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα παθήματα έστω και αργά έγιναν μαθήματα. Πλέον δεν θέλετε οτιδήποτε στη ζωή σας που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που νιώθετε. Έχετε θέματα στα επαγγελματικά και είστε αποφασισμένοι να χτυπήσετε το χέρι στο τραπέζι για να τα λύσετε. Και πολύ καλά θα κάνετε. Οργανωθείτε και αφήστε την κοινωνική σας ζωή για λίγο αργότερα. Τώρα εάν ξεκινήσετε την αλλαγή θα απογειωθείτε στο σύντομο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μεγαγχολία που νιώθετε είναι απόλυτα κατανοητή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να την εξωτερικεύετε με τέτοια ένταση και θυμό. Απομακρύνει αυτό το φαινόμενο τους ανθρώπους από κοντά σας και σίγουρα σας διαστρεβλώνει την εικόνα που πρέπει να έχετε για την πραγματικότητα γύρω σας. Ερωτικά πέρα από κάτι μικροπεριπέτειες άνευ σημασίας δεν υπάρχει κάτι άλλο στον ορίζοντα.