ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας ζωή αυτή την περίοδο φαίνεται πως είναι το μοναδικό πράγμα που σας ενδιαφέρει, αλλά κάποια στιγμή να ξέρετε ότι θα τις πληρώσετε τις συνέπειες. Να είστε κοντά με τους συναδέλφους σας γιατί αυτοί θα είναι πάντα δίπλα σας και όχι τα αφεντικά. Μην επιβαρύνετε το πρόγραμμά σας και με άλλες σαχλές ασχολίες γιατί είστε εξουθενωμένοι σωματικά και ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητήσεις με καλούς φίλους και χαζές ενασχολήσεις θα είναι αυτά που θα σας φτιάξουν το κέφι. Δώστε στον εαυτό σας το χρόνο να χαλαρώνει μακριά από τα προβλήματα. Σπουδαίο διάστημα για να αναζητήσετε εργασία ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Θα έχει μεγάλα και καλά αποτελέσματα. Οικονομικά νιώθετε την ανάγκη της σπατάλης στο αίμα σας και καλά κάνετε. Απλά μην το παρακάνετε.

ΙΧΘΥΣ

Αδιανότητες ευκαιρίες θα έχετε την Παρασκευή στον ερωτικό τομέα που θα είναι το δυνατό σας σημείο. Οι δεσμευμένοι θα καταφέρετε να ζήσετε έντονες και άκρως ερωτικές στιγμές, ενώ οι αδέσμευτοι δεν θα είναι απίθανο να γνωρίσουν έναν άνθρωπο που θα είναι τόσο ιδανικός για εσάς που θα θέλετε και οι δύο να συγκατοικήσετε ίσως και από το πρώτο τέταρτο. Αστείο φυσικά αλλά έτσι θα νιώσετε.