Πορτοκάλια

Μια νέα “τρέλα” έχει ξεκινήσει στο αγαπημένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, TikTok, καθώς πολλοί χρήστες έχουν ξεκινήσει να τρώνε τα πορτοκάλια στο μπάνιο τους και αναρωτιόμαστε τι άλλο θα σκεφτούν!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ένα νέο trend έχει καταφερει να γίνει viral το το τελευταίο διάστημα και όπως καταλαβαίνεις έπρεπε να το ψάξουμε λίγο παραπάνω διότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον! Οι TikTokers επιλέγουν να κάνουν ντους έχοντας μαζί τους ένα μικρό σνακ και να το καταναλώνουν ενώ το ζεσό νερακι ρέει πάνω τους! Και αυτό το σνακ δεν είναι άλλο από ένα πορτοκάλι!

@theskimm Is the #showerorange the new shower beer? We get the a-peel. 🍊 #showerthoughts #orangeintheshower #aromatherapy #showerbeer #oranges #stressrelief ♬ original sound – sofia 🙂

Ως γνωστό, τα πορτοκάλια έχουν βιταμίνη C και είναι από τα φρούτα που κάνουν πολύ καλό στον οργανισμό μας! Οι TikTokers επιλέγουν να φάνε το συγκεκριμένο φρούτο ενώ κάνουν μπάνιο γιατί μυρίζει όλο το μπάνιο με το συγκεκριμένο άρωμα και γιατί προκαλεί μια αίσθηση ηρεμίας και μπορούν να κατευνάσουν το άγχος τους.

Ως γνωστόν ένα ντους μας ηρεμεί από την ένταση της ημέρας και η μυρωδιά του πορτοκαλιού μπορεί να μας ηρεμήσει ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα να απολαύσουμε το ντουζάκι μας και να είμαστε ακόμη πιο χαλαροί!

Ας το δοκιμάσουμε!

Tσέκαρε και αυτά: