Solmeister

Ο καταξιωμένος στιχουργός, συνθέτης, παραγωγός και performer Solmeister υποδέχεται τη νέα σεζόν με ολοκαίνουργιο single!

Με το “Cool Kids Never Die” του 2016 να έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά εφήβων, “Το Χάρτινο Βασίλειο” του 2019, ως μία πολυδιάστατη ροκ όπερα, να τον βρίσκει σε μία βαθιά σκεπτόμενη διαδικασία, διαφοροποίησης και πειραματισμού, το “Τα Λέμε Στην Κόλαση” του 2021 να κάνει μια βουτιά και πάλι στις emo ρίζες του και το “SOLMEISTER 1S D3AD” να εξιστορεί rock-bottom βραδιές με τον γνωστό αιχμηρό τρόπο του, μέσα από ένα εκκεντρικό emo-trap πρίσμα, ο Solmeister μοιάζει να βρίσκεται επί σειρά ετών, σε παροξυσμό έμπνευσης και δημιουργίας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Μόλις λίγες μέρες μετά την λήξη της άκρως επιτυχημένης κοινής περιοδείας του σε όλη την Ελλάδα με την “chica” της pop Marseaux, ο Solmeister παρουσιάζει το ολοκαίνουργιο track του με τίτλο “Little Miss Codependent”.

@wednesdaynightcypher 𝕷𝖎𝖙𝖙𝖑𝖊 𝕸𝖘𝖘 𝕮𝖔𝖉𝖊𝖕𝖊𝖓𝖉𝖊𝖓𝖙 – @sølmeister | OUT NOW on Spotify! (link in bio) // #Solmeister #Solmeister13 ♬ Little Miss Codependent l Solmeister – WNC®

«Το συγκεκριμένο τραγούδι δεν ήταν στο πλάνο, αλλά η αυθόρμητη έμπνευση μερικές φορές μου θυμίζει πως ο τρόπος που μπήκα στην τέχνη ήταν ακολουθώντας την καρδιά μου…» ήταν τα λόγια του μετρ των επιτυχιών Solmeister μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος είχε μοιραστεί λίγες μέρες νωρίτερα ένα απόσπασμα μέσα από το προφίλ του στο TikTok, καθώς επίσης και μέσα από live αναμεταδόσεις του, με τους fans του -και όχι μόνο- να ζητούν επίμονα την επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού.

 

Το “Little Miss Codependent” κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε το “Little Miss Codependent” εδώ:
https://Solmeister.lnk.to/LittleMissCodependent

Tσέκαρε και αυτά: