Τοστιέρα

Δε γίνεται να έχουμε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στην κουζίνα μας και σε πολλά σπίτια λείπει η τοστιέρα, η οποία μας βοηθά να ψήσουμε πολύ γρήγορα ψωμί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές φορές ξυπνάμε το πρωί και θέλουμε να φάμε ψημένο ψωμί με λίγο βούτυρο με μέλι, αλλά μας λείπει η συσκευή! Και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε!

Ένας TikToker αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημα μας και μας δείχνει μέσα από ένα βίντεο του πως μπορούμε να ψήσουμε ψωμί του τοστ γρήγορα και εύκολα! Και η λύση είναι στον φούρνο μας!

Ο TikToker άναψε τον φούρνο του και στη σχάρα που έχουμε όλοι, τοποθέτησε τις φέτες ανάμεσα στα κενά και έτσι κατάφερε να ψήσει τα ψωμάκια του!

 

@elton200561 #funktioniert #lifehacksvideos #lifehack #backofen #tricksmitrick ♬ Die Sendung mit der Maus – Titelmelodie – Hans posegga

Το ψωμί ψήνεται τέλεια στο φούρνο και δε χρειάζεται να αποκτήσουμε τοστιέρα αν δεν την χρησιμοποιούμε συχνά!

Μην ξεχνάς πως υπάρχουν πολλές συσκευές στην κουζίνα μας οι οποίες μπορούν να χρησιμεύσουν και για άλλα πράγματα! Το μπλέντερ, παραδείγματος χάρη, μπορεί να γίνει ένα “multi” και μέσα σε αυτό να ψιλοκόψεις λαχανικά και διάφορα άλλα πράγματα ενώ ο βραστήρας μπορεί να γίνει μια μίνι κατσαρόλα και μέσα σε αυτόν να βράσεις αυγά ή μακαρόνια!

 

Τσέκαρε και αυτά: