Σχέσεις

Πολλές σχέσεις δεν καταλήγουν σε γάμο, συγκατοίκηση και άλλες όμορφες συνθήκες που “κλειδώνουν” πως θα έχουμε ένα σύντροφο με τον οποίο θα ζήσουμε μοναδικές στιγμές στη ζωή μας! Δυστυχώς! Αυτό, όμως δε σημαίνει πως το βάζουμε κάτω! Συνεχίζουμε να κάνουμε πράγματα για να έχουμε την ερωτική ζωή που πάντα επιθυμούσαμε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Αν έχεις πληγωθεί από κάποια σχέση, σίγουρα θα έχεις αναρωτηθεί “Άραγε θα βρω την αγάπη ποτέ ξανά;” και είναι απόλυτα λογικό γιατί έχεις πληγωθεί!

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια λάθη που όλοι κάνουμε όταν σκεφτόμαστε τις σχέσεις και πρέπει να δώσουμε βάση γιατί δεν μας κάνουν καθόλου καλό!

 

#1. Πιστεύεις πως δε θα ξεπεράσεις ποτέ τον πρώην σου και θεωρείς πως ήταν η τελευταία σου ευκαιρία για να βρεις τον έρωτα! Αυτό είναι λάθος και πρέπει να σκέφτεται πως η σχέση τελείωσε για πολύ συγκεκριμένους λόγους! Υπάρχουν πολλά “πορτοκάλια”, “κεράσια” και άλλα φρούτα εκεί έξω! Δώσε την ευκαιρία!

#2. Σκέφτεσαι πως κανείς δε θα είναι τόσο καλός όσο ο πρώην! Τι λες βρε πουλάκι μου; Για να χωρίσατε σημαίνει πως δεν είναι καλή η κατάσταση! Πάμε παρακάτω!

#3. Επειδή έχεις προδωθεί δεν μπορείς να ανακτήσεις την εμπιστοσύνη σου! Αυτό είναι λογικό αλλά δεν πρέπει να έχει διάρκεια!

Τσέκαρε και αυτά: